Garantier

Garantier

Ett tryggare och enklare bilägande

I varje ny Volvo ingår garantier som ska göra ditt bilägande så tryggt och bekvämt som möjligt. Därför är en av världens säkraste bilar förmodligen även en av de tryggaste.

Volvo Assistans
Volvohandlaren via Volvia förlänger Volvo Assistans med ett år i taget efter utförd Volvo Original Service till dess att bilen blir tio år.

Två års nybilsgaranti
Gäller för bil och utrustning som omfattas av ditt köpeavtal. Säljaren svarar för eventuella fel som uppkommer inom två år efter leveransdagen.

Tre års vagnskadegaranti
Om bilen skadas genom yttre olyckshändelse, trafikolycka eller skadegörelse av tredje part inom tio år från första registreringsdagen betalar garantin reparationskostnaderna, med avdrag för självrisk (gäller enbart svensksålda bilar).

Tolv års garanti vid genomrostning (XC90 åtta år)
Garantin omfattar delar av kaross och bärande chassikomponenter som utsatts för genomrostning inom tolv år (XC90 åtta år) från leveransdagen.

Servicegaranti
Vi garanterar alltid att din service utförs fackmässigt. Om något fel skulle uppstå på det som åtgärdats enligt serviceprotokollet inom tolv månader eller till nästa rekommenderade servicetillfälle så tar vi hand om det helt kostnadsfritt, med fri lånebil under tiden. (Max 5 mils körning.)