Försäkring

Försäkring

Den bästa försäkringen för en bra bil!

Vi har mer än 50 års erfarenhet av Volvo som startade oss 1959. Och vi gör allt för att ditt bilägande ska bli så tryggt och bekvämt som möjligt. Därför finns vi tillhands på mer 125 ställen runt om i landet, i direkt anslutning till din Volvoverkstad.

Men det finns fler skäl till att ha din Volvo försäkrad hos oss, så här gör vi en bra bil bättre:

  • Experter på Volvo – tack vare vårt unika samarbete med Volvo får du en enkel och smidig skadehantering. Anmälan, besiktning och bokning av hyrbil etc. kan göras direkt hos Volvoverkstaden.
  • Vi är det enda bolaget som garanterar reparation med Volvo OriginalT.
  • 0 kronor i självrisk vid glasreparation. Om du får ett stenskott eller en annan skada på bilglaset kostar det ingenting att laga det hos en auktoriserad Volvoverkstad.
  • Maskinskadeförsäkringen – om du jämför vår försäkring med konkurrenterna upptäcker du att vår maskinskadeförsäkring även ersätter följdskador. Ett exempel: Vi ersätter motorns kylsystem. Om det går sönder blir det oftast följdskador och en mycket dyr affär. En del andra bolag ersätter bara orsaken, men inte följdskadorna. Men det gör vi.

För dig som har köpt din Volvo i Svensk Volvohandel gäller maskinskadeförsäkringen till dess bilen körts 15 000 mil eller tills bilen är 8 år. Om du köpt din bil på annat sätt gäller försäkringen till dess bilen körts 10 000 mil eller blir 8 år.

  • Är du försäkrad i Volvia och råkar ut för en skada där du behöver använda både bil- och hemförsäkringen, betalar du bara en självrisk.
  • Du kan månadsbetala din försäkring utan extra kostnad via ditt Volvokort.
  • Har du dessutom Volvo Billån får du rabatt på försäkringen.

Volvo står för säkerhet, vi för trygghet och du för ett klokt val!