_Service bilar_ upp till 6 år

Service bilar upp till 6 år

VOLVO ORIGINALSERVICE – EN SERVICE FÖR DIG OCH DIN VOLVO

Allting vi gör på Volvo går ut på att göra allting så enkelt som möjligt för dig. När du lämnar bilen på service erbjuder vi därför mer än vad du normalt kan förvänta dig av en verkstad. En service utöver det vanliga, full med sånt som är bra både för din bil och för dig själv.

I Volvo Originalservice ingår en rad förmåner, utöver det självklara men unika – Volvo Originaldelar, Volvometoder och Volvoutbildade tekniker. Vad sägs till exempel om uppdatering till senaste mjukvara för din bil, en Personlig Servicetekniker, 24-timmars telefonservice och Volvo assistans.

STENSKOTTSLAGNING

Ett förargligt stenskott kan verkligen påverka helhetsintrycket hos en bil. Dessutom kan rutan spricka om man väljer att inte reparera skadan. Det betyder att ett stenskott måste tas på allvar. Många skador kan repareras. Andra kräver byte av rutan. Vi gör det som behövs enligt Volvos säkerhetskrav, med ett resultat som du kan lita på. Handlar det om lagning kan vi garantera att stenskottet blir i stort sett osynligt och vindrutan hel och hållbar igen.

DÄCKSKIFTE

Slit inte i onödan. Låt oss hjälpa dig skifta däck när det är dags. Varje gång vi byter kontrollerar vi samtidigt däckens kondition och meddelar dig om de behöver ersättas. Dessutom kontrollerar vi lufttrycket. Om du dessutom förvarar dina däck på vårt däckhotell, kan du hos de flesta Volvohandlare få en påminnelse via sms eller mejl när det är dags för hjulskifte.

BILVÅRD

Unna din Volvo en välgörande behandling som får den att glänsa som om den vore ny.
Våra specialister är skickliga hantverkare med erfarenhet, kunskap och den rätta utrustningen.
Välj mellan liten, mellan eller stor rekonditionering efter behov och önskemål.

Liten:
Utvändigt – avfettning, handtvätt och avtorkning med mjuk trasa.

Mellan:
Invändigt – dammsugning av kupé och bagage, rengöring av dörrmattor, rengöring av samtliga glasrutor, avtorkning av instrumentpanel, dörrpaneler och mittkonsol samt rengöring av trösklar och dörrgångar.
Utvändigt – avfettning, handtvätt och avtorkning med mjuk trasa.

Stor:
Invändigt – dammsugning av kupé och bagage, rengöring av dörrmattor, tornadorengöring, rengöring av samtliga glasrutor, avtorkning av instrumentpanel, dörrpaneler och mittkonsol samt rengöring av trösklar och dörrgångar.
Utvändigt – avfettning, handtvätt, avtorkning, motortvätt, djuprengöring av lack, lagning av mindre stenskott i fronten samt
polering och vaxning.

Övriga bilvårdstjänster som extra tillval:
Glasbehandling, lädervård, klädseltvätt, klädselimpregnering, cab impregnering, ozonbehandling samt hund- och katthårssanering.

VOLVOKORT

Med Volvokort kan du handla i Volvos alla butiker och verkstäder, på Tankas drivmedelsstationer och på alla OKQ8:s anläggningar. Det betyder att du kan använda kortet på omkring 1100 tankställen landet runt. Dessutom samlar du alla dina bilutgifter på en enda räkning och betalar månadsvis – drivmedel, parkering, försäkring, reparationer, service. Och använder du kortet i Volvos butiker eller verkstäder kan du dela upp köpet på fyra månader utan ränta eller avgifter.

Nu får du upp till 1,5 bonuspoäng per krona du handlar för med ditt Volvokort. När du når 5 000 poäng får du tillsammans med din Volvokortsfaktura en värdecheck på 50 kronor som du kan använda i butik och verkstad hos din Volvohandlare.

HÄMTA- OCH LÄMNASERVICE

Ibland är tid det bästa man kan erbjuda. Med vår hämta- och lämna service får du mer handlingsfrihet och därmed tid över när du ska göra Volvo Originalservice. Tjänsten innebär att vi hämtar bilen hemma hos dig (eller på jobbet om det passar bättre) när det är dags för service. Vi tar bilnycklarna vid dörren och kommer tillbaka med bilen när den är servad och klar. Boka hos din Personliga Servicetekniker eller via kundtjänst hos din Personliga Servicetekniker.

DÄCKHOTELL

Det är inte alltid det lättaste att förvara och vårda sina däck när de inte är rätt årstid för dem. Om du väljer att säsongsförvara dem i våra däckhotell får du hjälp att hålla dem i god kondition, till ett fast pris. Förvaringen sker i en sval och mörk miljö för att öka hållbarheten.

I det fasta priset ingår även tvätt och rengöring av däck och fälgar. Det är viktigt för däckens hållbarhet och livslängd att hålla dem rena från smuts och till exempel lösningsmedel.

Läs mer om Volvo Service på volvocars.se (öppnas i ett nytt fönster)