SEAT kortet _Visa_

SEAT kortet Visa

Kortet för dig som kör SEAT

SEAT kortet är specialanpassat och kostnadsfritt för dig som äger en SEAT. Du får unika fördelar som gör ditt bilägande enkelt, tryggt och förmånligt. Välkommen att ansöka om ditt eget SEAT kort!

Med ett SEAT kort har du unika förmåner hos din SEAT-återförsäljare. Du kan dela upp dina kostnader för service, reparationer och tillbehör på 12 månader, utan ränta eller tillkommande avgifter. SEAT kortet har VISA koppling, vilket innebär att du dessutom kan använda SEAT kortet som betalmedel på 24 miljoner andra inköpsställen runt om i världen och ger dig bland annat rabatt på drivmedel hos Preem.

Läs mer och ansök
vwkort_spegling

Aktuella erbjudanden

BeSafe iZi Kid X1 i-Size 416:-/mån

Marknadens säkraste bilbarnstol, först med att klara såväl kraven från i-Size som världens tuffaste krocktest Plustestet. De justerbara ISOfix-armarna tillåter stolen att växa med barnet och genererar ett större benutrymme. Extra huvud- och sidokollissionsskydd erbjuder högsta säkerhet för ditt barn. Magneter hjälper till att hålla undan internbältet vid i och urttagning av barnet. Den mekaniska frontbygeln låser fast bilbarnstolen i sätet och erbjuder oerhört stark montering. Färg: Black Cab

Art nr: T 171 064
Månadskostnad: 416:-/mån (12 mån räntefritt)
Totalpris: 4 999:-

produktbilder_sep

Ctek MXS 3.8 12V 57:-/mån

Avancerad mikroprocessorstyrd batteriladdare med Float/Pulseunderhåll, avsedd för batterier från 1,2 Ah–85 Ah. Känner av om det går att ladda om batterier och om de sedan kan behålla laddningen. Speciellt ”Snöflinge-läge” för optimal laddning under kalla vinterdagar. Lev. med 5-års garanti.

Art nr: T 404 238
Månadskostnad: 57:-/mån (12 mån räntefritt)
Totalpris: 690:-
Ord cirkapris: 790:-

produktbilder_sep4

Volkswagen Original Insektsrengöring 79:-

Volkswagen Original insektsrengöring tar du bort insektsrester bekvämt, utan ansträngande skrubbning. Rengöringen är också lämplig för borttagning av avgaser rester och olje, tjärrester. Kan användas på glas, krom, plast och målade ytor.

Art nr: 000 096 300 B
Pris: 79:-
Ord cirkapris: 104:-

produktbilder_sep5